Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij interieurstickers.be.

Materiaal en toepassing

De stickers worden gemaakt uit een zelfklevende vinyl en zijn gemakkelijk zelf aan te brengen in uw interieur. Ze kunnen geplakt worden op gladde ondergronden, zoals beschilderde muren, vloeren, hout, glas, metaal, deuren, ramen, servies, enz.,… Op ander materiaal kan de hechting minder zijn of de sticker is niet te verwijderen zonder schade. Plakken op (glasvezel)behang met een niet te grove structuur is ook mogelijk, mits deze behandeld is met een latex muurverf.
Let op!! Niet alle behangsoorten zijn geschikt, alleen als het behang waterafneembaar is of behandeld is met een latex muurverf kun je de stickers er op plakken. Op andere behangsoorten kan bij het verwijderen van de overdrachtfolie een deel van het behang worden mee getrokken. Test eerst het behang uit met bv. een schilderstape. De stickers kunnen worden verwijderd. Op de meeste ondergronden gaat dit zonder schade aan te brengen, op behang kan het zijn dat het behang aan de sticker blijft zitten. De sticker zelf is meestal wel beschadigd na het verwijderen en is dus niet herbuikbaar.

Bestellingen en levertijd

Je kan je bestelling plaatsen via de website. U ontvangt van ons een bevestiging met een ordernummer en de totale kosten (bij betaling via overschrijving zal ook het rekeningnummer van Transparent bvba vermeld staan). Wanneer je een spamfilter op je computer gebruikt, kan het zijn dat hij onze orderbevestigingsmail niet doorlaat. Zorg er daarom voor dat een email van mail@interieurstickers.be wordt geaccepteerd. Dit kun je het beste doen door dit e-mail adres aan je contactpersonen toe te voegen. De productie van de stickers wordt pas uitgevoerd als de betaling ontvangen is. Al de stickers zijn in principe op maat gemaakt, reken daarom op een levertijd van ca. 14 dagen.

Prijzen en betalingen

Alle prijzen zijn per stuk in euro’s incl. btw. De betaling dient te geschieden door vooruitbetaling via Visa of Mastercard (PayPal) of via overschrijving op het rekening-nummer IBAN BE83 0017 2436 0815 op naam van Transparent bvba.

Verzending

Bestellingen in België worden 14 dagen na het ontvangen van de betaling via de afgeleverd. Voor andere landen binnen de EU proberen we deze termijn zo nauw mogelijk na te streven. Je kan kiezen voor een levering op jouw thuisadres (€7,-) of een levering op een afhaalpunt bij jou in de buurt (€5,-). Als er vaak niemand thuis is kan je best opteren voor een levering in een afhaalpunt. Deze kosten zijn berekend op een maximum van 2Kg/zending.

Omruilen of terugsturen

Alle stickers worden speciaal gemaakt in de bestelde afmetingen en kleur. De wettelijke zichtgarantie heeft als uitzondering op bestelling gemaakte goederen. Omruilen of terugsturen is daarom niet mogelijk.

Aansprakelijkheid

Transparent bvba kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade (op lichamelijk of materieel/immaterieel vlak), die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten. Tevens kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan bij opbrengen of verwijderen van het product. De stickers zijn niet geschikt voor kinderen, zorg er dus voor dat je deze niet plakt waar kinderen ze eraf kunnen trekken, ze kunnen ze in hun mond steken of er in verwikkeld raken.

Privacy

Wij beschermen de privacy van onze klanten. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en zullen je persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.